Un Terrassa FC amb confiança busca a Alzira un triomf que l’apropi als llocs de play-off

El Terrassa FC viu el moment més dolç de la temporada. Els deu punts sumats dels últims dotze possibles l’han portat fins a la vuitena posició, a només tres punts tant de les places de play-off d’ascens com del descens a la Segona Federació.

Diumenge els de Jordi López tenen una bona oportunitat per apropar-se una mica més a la zona noble de la classificació en la seva visita al camp del penúltim, la UD Alzira. El conjunt valencià arriba a aquest partit en una dinàmica totalment oposada als terrassistes. Ha enllaçat tres derrotes, l’última contra el Manresa, dimecres va perdre la final de la Copa Federació i ahir van destituir l’entrenador.

A tot això s’ha d’afegir que la setmana vinent l’Alzira disputarà segurament el partit més important de la temporada, la primera eliminatòria de la Copa del Rei contra l’Athletic Club de Bilbao. La plantilla del Terrassa és conscient que es trobarà un rival ferit.

Per visitar l’Alzira són baixes Vivi i Fran González. El migcampista ha hagut d’aturar els entrenaments per molèsties en un genoll i l’staff tècnic tampoc vol forçar amb el central. Diego Garzón, amb una procés gastrointestinal, no s’ha exercitat aquest divendres però entrarà en la convocatòria.

Daniel David Baiges Dones, del col·legi aragonès, dirigirà aquest partit, que començarà a les cinc de la tarda i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.