Un Terrassa FC amb moltes baixes vol pescar tres punts a Formentera

El Terrassa FC viatja a Formentera amb l’objectiu de recuperar els punts perduts contra la Peña Deportiva. Un cop més serà un partit d’exigència per als de Jordi López, que diumenge tornen a enfrontar-se a un rival directe.

Els balears tenen un punt menys (vuitens amb 29) que els terrassistes (sisens amb 30) i aspiren també a entrar de nou als llocs de play-off d’ascens. Guanyar a Formentera passa per oferir la imatge de la segona meitat contra els eivissencs.

El Terrassa, però, viatjarà amb un equip de circumstàncies. A les baixes ja conegudes de Vivi, Diego Garzón i Fran, s’han d’afegir Aythami i Neeskens, sancionats. A més aquest divendres no han completat l’entrenament amb el grup Jaouad, Meshak i Jordi Cano, que arrosseguen molèsties. Completa la convocatòria Marcos Ordóñez, del filial.

Diego Garzón I Vivi

Diego Garzón i Vivi afronten la recta final de la seva recuperació

La plantilla, però, no busca excuses a aquestes absències ja que s’obre la porta a jugadors menys habituals, com Óscar Vacas, que podria ser titular a l’eix de la defensa.

El madrileny Jorge Acevedo González xiularà aquest partit, que començarà a les onze del matí i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.