Un terrassenc viatja per Llatinoamèrica amb la parella amb 307 pesos al dia

L’Andrés és terrassenc, i amb la Paula, la seva parella, viatgen per Llatinoamèrica a dit, fent autoestop. I ho fan amb un pressupost molt reduït de 307 pesos mexicans al dia, el que equival a només uns 16’5 euros.

El 26 de setembre van decidir agafar les motxilles i començar aquesta aventura, rumb a Mèxic, en l’única ocasió que tenen previst agafar un avió en tota aquesta aventura. Per documentar aquest emocionant itinerari han decidit fer un vídeo blog, on mostren el seu dia a dia. Pengen vídeos i fotografies a les seves xarxes socials: Instagram, YouTube i Tiktok on mostren com és la seva experiència a Llatinoamèrica.

El seu objectiu és arribar  fina a a Sud-amèrica abans que se’ls acabin els diners. I així demostrar que amb un pressupost molt ajustat es poden fer activitats trepidants i donar a conèixer paisatges idíl·lics.

Un terrassenc viatja per Llatinoamèrica amb la parella amb 307 pesos al dia

L’Andrés i la Paula en una platja de Cancun/ Font imatge: 307pesos

La seva primera destinació van ser les platges de Cancun. Guatemala va ser el segon país en la ruta d’aquesta jove parrella aventurera. També han visitat El Salvador. Actualment es troben a Hondures. El seu destí final és Argentina, però com que no tenen itinerari planificat, sinó que van improvisant dia a dia, no saben què els depararà aquesta gran aventura.