Un total de 250 corredors participen en la primera edició presencial de la Cursa Vicente Ferrer

Diumenge es va organitzar la segona edició de la Cursa Solidària i Caminada Vicente Ferrer, la primera presencial, ja que l’anterior va ser virtual per la situació sanitària de la Covid-19. L’objectiu era recollir fons per als projectes que s’estan duent a terme a l’Anantapur, una de les zones més pobres de l’Índia.

Després d’un primer ajornament al desembre, per culpa de la pandèmia, es va poder donar el tret de sortida a una prova que va reunir 250 corredors. Per protocol Covid, es van fer sortides esglaonades i amb mascareta des del carrer Mossèn Pursals, al barri de Sant Pere, per iniciar després un recorregut de cinc quilòmetres per la Rambla d’Ègara i el Passeig del 22 de Juliol.

El guanyador de la prova, en la categoria masculina, va ser l’atleta local Fernando Chamorro, que va completar el circuit en 17 minuts i un segon. La vencedora femenina va ser Airina Guillem, amb un temps de 20 minuts i onze segons.

Tot i els confinaments, que van reduir el nombre d’inscrits i de voluntaris, satisfacció de l’organització per poder tirar endavant la cursa en el context sanitari actual. El Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa (CEVOT), amb la col·laboració de l’Ajuntament, ja treballa per una tercera edició al desembre.

2a Cursa Vicente Ferrer

El color blau de la samarreta de la cursa va predominar entre els participants

2a Cursa Vicente Ferrer 5

Es van fer diferents sortides esglaonades entre els corredors

2a Cursa Vicente Ferrer 4

Tot i els confinaments, hi va haver una bona xifra de voluntaris en la cursa

Fernando Chamorro Cursa Vicente Ferrer

Fernando Chamorro, guanyador de la prova masculina

Airina Guillem Cursa Vicente Ferrer

Airina Guillem, vencedora en l’apartat femení