Un total de 300 noies i 30 equips participaran al 21è Ciutat de Terrassa de bàsquet femení organitzat per la JET

La Joventut Esportiva Terrassa ha presentat aquest dimarts la 21a edició del Torneig Ciutat de Terrassa de bàsquet femení que organitzarà entre el 29 d’abril i l’1 de maig. El club egarenc presenta un gran cartell amb la presència d’alguns dels millors planters catalans com Mataró, Almeda, Joventut de Badalona, Barça, Uni Girona, SESE o les amfitriones, entre d’altres.

En total 26 equips procedents de Catalunya i quatre de les comunitats de València i Castella i Lleó, formats per 300 noies d’entre 11 i 13 anys. Algunes d’elles estan presents amb les seves respectives seleccions autonòmiques, demostrant un cop més el gran nivell que hi haurà durant el torneig.  El Ciutat de Terrassa es divideix en tres categories, dues de competitives en mini i infantil de primer any, i una tercera de promoció, i al igual que en la passada edició hi haurà dos escenaris de joc amb els pavellons de Can Jofresa i de Can Parellada.

Presentació Torneig Jet

La presentació del torneig ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda a la Casa de l’Esport

Com a novetats, aquest any s’ha organitzat un clínic de formació dirigit a entrenadors i que s’impartirà a Can Parellada el dissabte al matí. A més, la competició s’emmarca dins dels actes del Centenari de la Federació Catalana de Bàsquet i els equips guanyadors rebran el trofeu representatiu d’aquesta efemèride. Mataró i SESE defensaran els títols aconseguits l’any passat.