Un total de 80 jugadors van competir a Squash 4 pels títols catalans d’esquaix i de soft-ràquet

Les instal•lacions d’Squash 4 van acollir fins dissabte els play-off de la Lliga Catalana d’Esquaix i Soft-Ràquet. En la lluita pel títol hi van arribar els quatre millors equips de cada categoria.

En primera categoria masculina, el triomf va correspondre al Club de Tennis Sabadell, després de superar en la final el Malibú Esportiu per 2 a 1. En segona masculina, victòria per a l’Esportiu Rocafort de Barcelona, que va derrotar en la final el Malibú Esportiu “B” per la diferència de jocs guanyats, 7 a 5, en acabar amb empat a 2.

A la tercera masculina, títol per al Club Ciudad Diagonal “B” d’Esplugues de Llobregat, que va guanyar el SAF UAB “D” per 3 a 1. En Veterans, victòria per al CN Sant Andreu, que es va imposar per 2 a 1 en la final contra el SAF UAB “B”. En la categoria de Soft-Ràquet, domini incontestable del CT Sabadell. A la final va derrotar el Malibú Esportiu per 2 a 1.

Terrassa, doncs, entra en el circuit de les finals del play-off en les modalitats d’Esquaix i de Soft-Ràquet, amb l’objectiu d’acollir també competicions d’àmbit estatal i d’estendre aquest esport entre els més petits. 74 equips i més de 400 jugadors, repartits en 9 categories, han participat aquesta temporada en la Lliga Catalana.