Un traçat més exigent i “La Combinada”, novetats del 10è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa

El Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa que organitza la secció de triatló del CN Terrassa arriba a la desena edició. La cita, que tindrà lloc el diumenge 15 de desembre, s’ha presentat aquest dimarts i arriba amb força novetats. El duatló serà Campionat de Catalunya, la cursa canvia el seu recorregut de 10 quilòmetres, amb un traçat que s’endureix amb una major presència de corriols, i s’introdueix “La Combinada”, és a dir, els més agosarats podran participar en les dues proves.

La cursa arrencarà a tres quarts de nou del matí. Per incentivar la seva participació, que s’ha reduït en les darreres edicions, l’organització ha volgut fidelitzar al soci. El tret de sortida del duatló de muntanya serà a dos quarts d’onze del matí. Com és habitual, estarà integrat per tres sectors: 6 quilòmetres de cursa a peu, 20 en bicicleta tot terreny per acabar corrent els tres últims. L’objectiu és omplir les 375 inscripcions, tot i que l’organització reconeix la seva dificultat per la situació que viu aquesta modalitat.

L’any passat 560 persones van participar entre la cursa i el duatló. Com en les edicions anteriors, la prova tindrà la seva vessant solidària, ja que 50 cèntims de l’import de la inscripció es destinaran a la Marató de TV3.