Carrer Sant Llorenç

Un tram del carrer de Sant Llorenç romandrà tallat durant 4 mesos

A partir del pròxim dimarts 2 de novembre el tram del carrer de Sant Llorenç ubicat entre el carrer de la Rasa, el carrer de Sant Isidre i una part de l’edifici Vapor Ventalló romandrà tallat degut a les obres del projecte de remodelació de la via. Aquestes obres tenen una previsió de quatre mesos fins la seva finalització.

Durant aquest temps els contenidors situats actualment al carrer de Sant Llorenç es mouran a l’interior del parterre de la Plaça Vapor Ventalló, i els vehicles de recollida corresponents podran accedir a través de la pilona del carrer de Pantà, pel carrer de Joan Baptista Galí.

Està previst que l’obra s’executi en dues fases. La primera afectarà el carrer de Sant Llorenç, des de la Rasa fins a la finalització del parterre, amb una durada prevista d’entre dos i dos mesos i mig. La segona fase, que correspon a la resta del carrer fins al carrer de Sant Isidre, tindrà una durada prevista d’un i mig a dos mesos.

Els veïns que es vegin afectats per la remodelació tindran accés pel carrer Joan Baptista Galí, i s’habilitarà un accés delimitat entre la terrassa de l’establiment d’hostaleria i la sortida de vianants del pàrquing de la zona nord-est. De la mateixa forma, les càrregues i descàrregues dels comerços ubicats a l’espai no transitable s’efectuaran a través del carrer de Joan Baptista Galí en l’horari corresponent.

L’accés al pàrquing de la plaça Vapor Ventalló quedarà inhabilitat pel carrer de Sant Llorenç i només es podrà accedir des del carrer de Pantà.

Notícies relacionades: