Un tram del carrer Pau Marsal estarà tallat fins novembre

Fins a finals del mes d’octubre el carrer Pau Marsal, a l’alçada del carrer Marinel·lo Bosch i la plaça dels Països Catalans, estarà tallat al trànsit. Aquests dies s’estant instal·lant les tanques i els senyals que anuncien l’imminent inici d’obres de la urbanització d’aquesta zona, al llindar entre els districtes 1 i 2. L’Ajuntament aprovava el gener de l’any passat un pla de millora urbana inclòs en el projecte per a la construcció d’una residència als antics terrenys del desaparegut magatzem d’Hiperpiel.

La urbanització contempla les mateixes amplades de tres metres i mig per a les calçades de Marinel·lo Bosch, Pau Marsal i la plaça dels Països Catalans. Pel què fa al mobiliari s’instal·laran bancs, cadires i papereres i l’arbrat corresponent. També hi haurà una reserva per a l’aparcament en superfície.

L’empresa gallega de serveis geriàtrics, Domusvi, gestionarà la residència d’avis que Healthcare Activos està construïnt a l’antic solar que ocupava Hiperpiel. Les obres van començar fa uns deu mesos quan es va enderrocar l’antic magatzem dedicat a la roba de pell. Es previst que els treballs de la residència acabin el maig del 2023.

L’equipament tindrà 133 places sense centre de dia però amb serveis com la fisioteràpia, infermeria, psicologia o cafeteria entre d’altres. L’empresa propietària del solar és la que s’encarrega ara de la urbanització en superfície dels carrers col·lindants. En aquest mateix solar també hi ha previst construir-hi habitatges socials.