Sabina Show 1

Un tribut a Joaquin Sabina arriba dissabte a la Factoria Cultural

L’espectacle tribut al cantautor Joaquin Sabina, Noche Sabinera, tanca la seva gira a la Factoria Cultural de Terrassa. Aquest dissabte 20 de novembre, a les vuit del vespre, els fans de Sabina tindran l’última oportunitat per sentir en directe a la banda de Joaquín Sabina formada pels coautors de les cançons de l’artista, Pancho Varona, Antonio García de Diego i Jaume Asúa.

Completen la banda Mara Barros, actual cantant solista de Sabina, i Paco Beneyto, bateria de el mític grup Viceversa. Després de quinze anys fent un tribut a Sabina quan l’artista descansa, Noche Sabinera finalitza la seva última gira. Amb aquest espectacle han rodat per més de 500 escenaris d’arreu de l’Estat Espanyol i Llatinoamèrica. Noche Sabinera va néixer l’any 2006 de manera espontània arran d’un concert de Pancho Varona pocs dies abans que Joaquín Sabina toqués al Palau Sant Jordi.

La banda va ser convidada a tocar a un petit club de Barcelona i part del públic va pujar a cantar les cançons. Després es va repetir l’experiència a Madrid i a partir d’aquell moment es va decidir crear el tribut Noche Sabinera. El concert està format per dues parts. A la primera part son els propis músics que canten les cançons que han compost amb en Joaquín Sabina i la segona part, és el públic, que després d’apuntar-se a una llista el mateix dia, puja a l’escenari per cantar la cançó que ha escollit. Un format original i memorable pels fans de Sabina.

Sabina Show 1