Un veí de Terrassa cancel·la un deute de 8.000 euros gràcies a la llei de segona oportunitat

El despatx d’advocats Repara tu Deuda ha aconseguit cancel·lar un deute que pujava a 8.000 euros a Terrassa  aplicant aquesta eina. 

L’afectat es trobava en situació d’insolvència per un estat de sobreendeutament que, unit a uns ingressos reduïts, li ha impedit poder fer front als pagaments corrents. Per això, s’ha vist obligat a acollir-se a l’eina legal per cancel·lar els seus deutes”.

Ara, gràcies a la Llei de Segona Oportunitat, pot començar de nou sense deutes, després del  dictat del Jutjat de Primera Instància número 3 de Terrassa que considera que aplicable el Benefici d’Exoneració del Passiu Insatisfet (BEPI), de manera que queda alliberat de la quantitat deguda.

Repara tu Deuda va iniciar la seva activitat el setembre del 2015, precisament el mateix any en què va entrar en vigor la llei a Espanya. Actualment ha superat la xifra de 170 milions d’euros en concepte de cancel·lació de deute dels clients amb l’aplicació de la Llei de la Segona Oportunitat.

El despatx d’advocats duu a terme la majoria dels casos de la Llei de la Segona Oportunitat al nostre país. Representa als jutjats més de 20.000 persones que procedeixen de les diferents comunitats autònomes d’Espanya i la previsió és que aquesta quantitat continuï augmentant a causa del creixement en el grau de coneixement d’aquesta llei.