Un veí de Terrassa es trobaria entre els morts en l’accident d’avió a Cuba

Un veí de 57 anys de Terrassa, Miguel L. R., de nacionalitat cubana, es trobaria entre el centenar de morts com a conseqüència de l’avió estavellat a Cuba el passat divendres. L’avió, que feia la ruta entre l’Havana i la província d’Hoguín dins el mateix país, es va estavellar després d’enlairar-se de l’aeroport internacional de la capital, José Martí. Empadronat a la nostra ciutat des de feia 3 anys, hi vivia amb la seva dona i una filla. El Consolat de Barcelona estaria intentant trobar vols per a la família, tal i com informa la cadena Ser a Catalunya.

La premsa oficial va difondre que només hi havia hagut tres supervivents, totes cubanes, que s’estarien recuperant en un hospital de les seves ferides. L’avió era un Boeing 737 operat per la companyia Cubana d’Aviación i arrendat a la companyia mexicana Damojh. D’aquí que tota la tripulació morta en l’accident, tres homes i tres dones, fossin de nacionalitat mexicana. Segons les autoritats cubanes en l’accident hi han perdut la vida 113 ocupants, dels quals 11 eren extrangers.

D’aquests hi havia un matrimoni d’argentins, dos homes saharauís i una dona mexicana. L’home terrassenc es trobaria entre aquests passatgers. L’aparell es va desplomar tot just enlairar-se de l’aeroport de la capital caient en una zona agrícola que envolta l’aeròdrom, a prop de la terminal número 1. En les imatges difoses es veia una gran fumera des del mateix aeroport José Martí.