Una actuació policial per una baralla permet localitzar una plantació il·legal de marihuana

A les 12 h d’aquest dimarts, els Mossos d’Esquadra van contactar amb la Policia Municipal de Terrassa perquè havien rebut una trucada que els informava que, possiblement, s’estava produint una baralla entre diverses persones, probablement amb armes blanques implicades, en un habitatge de la carretera de Castellar, a l’alçada de l’avinguda del Vallès.

Va acudir al lloc una unitat policial, juntament amb un comandament, que van localitzar a l’entrada de l’edifici dues dones i un menor. Atès que l’avís rebut parlava d’armes blanques, el comandament va demanar veure l’interior del pis per comprovar que no hi hagués ningú ferit. Tot i que la dona es va negar en un principi, els agents van obrir la porta amb la clau i van comprovar que no hi havia ningú, ni cap signe de violència. Van veure, però, que l’altell del pis estava folrat amb un plàstic negre que impedia la visió i que desprenia una forta pudor de marihuana. Els agents van obrir el plàstic i van trobar una habitació amb entre 150 i 200 plantes de marihuana.

La unitat va comprovar que l’habitacle comptava amb tota la infraestructura necessària per mantenir una plantació il·legal i que el corrent elèctric s’estava usant de forma fraudulenta. Es va demanar una ordre judicial que permetés seguir la descoberta del delicte i es va custodiar el pis fins a l’arribada d’una comitiva de Mossos d’Esquadra per practicar la presa de dades i la corresponent inspecció. En la identificació, els agents van comprovar que la dona tenia un requeriment judicial pendent de crida, cerca, detenció i ingrés a presó emès per un jutjat de Terrassa, per la qual cosa va ser traslladada a la seu de la Policia Municipal per instruir les corresponents diligències. També va ser informada que s’iniciarien altres diligències penals contra ella per estar implicada en un delicte contra la salut pública i un altre per defraudació de fluid elèctric. A la cuina de l’habitatge es va trobar un gos de raça perillosa i els agents van demanar els serveis del CAAD per recollir-lo fins que algú se’n fes càrrec.