Una antologia de temàtica romàntica per ajudar la població ucraïnesa a través de WCK

La terrassenca Mònica Linares és una de la vintena d’autores de l’antologia romàntica + AMOR – GUERRA. El llibre vol llançar al món un missatge d’esperança, solidaritzar-se amb el poble ucraïnès i recollir fons per a l’ONG del xef José Andrés, World Central Kitchen, que ajuda en l’alimentació als refugiats de la guerra que arriben a Polònia. La idea va sorgir entre els integrants d’un màster d’escriptura que, de seguida, van veure la necessitat de dir no a la guerra i ajudar amb les seves històries a fer front al caos del món.

Foto + Amor Guerra

L’escriptora terrassenca, amb tres novel·les publicades des del 2019, hi participa amb una història d’amor i de vida. També n’hi ha de retrobaments, nous amors i esperances retrobades. El llibre + AMOR – GUERRA s’ha posat a la venda a Amazon a l’abril i tot el recapti en els propers 4 mesos es destinarà a la tasca solidària d’aquesta ONG.

Mònica Linares és autora de ‘¿Qué vi en sus ojos?’, ‘Luchar a contracorriente’ i ‘Misma hora, mismo lugar’. Al desembre de 2021 va autopublicar, amb tres autores més ‘Una familia en obras’.