Una avaria en el sistema de senyalització causa retards de 30 minuts a les línies R1, R3 i R4

Els trens de Renfe entrre Terrassa i Barcelona circulen amb retards que poden superar la mitja hora. Tres línies de Rodalies es veuen afectades: a més de la R4, també les R1 i  R3. El motiu és una avaria en el sistema de senyalització entre les estacions de Sants i Plaça Catalunya, a Barcelona, que limita la capacitat de circulació de combois.

A la línia R4, els recorreguts acaben i comencen el seu recorregut a Sant Andreu Arenal. Allà els passatgers poden continuar el viatge amb metro.

En altres línies s’ha reduït la freqüència de pas o els trens són desviats a Passeig de Gràcia i no paren ni a Arc de Triomf ni a Plaça Catalunya.

Tècnics d’Adif, el gestor d’infraestructures, estan treballant per resoldre la incidència i recuperar la criculació ferroviària habitual.

A les 13.10 hores, tècnics d’Adif han reparat l’avaria de senyalització que afectava al tram Plaça de Catalunya-Sants. D’aquesta manera s’ha recuperat la capacitat operativa en aquest trajecte i progressivament s’han anat recuperant freqüències i horaris habituals.