Primer Cap De Setmana Control Policial Rasa Oci Nocturn 1

Una baralla a la Rasa acaba amb dos ferits greus

Aquest dissabte a la matinada, una nit de festa ha acabat amb diversos incidents a la zona d’oci nocturn del carrer de la Rasa.

Als volts de les 6 de la matinada els serveis d’emergència han rebut l’alerta d’un altercat que ha acabat amb almenys dues persones greument ferides.

Els agressors haurien agredit brutalment una de les víctimes, fent-li diverses puntades al cap, amb resultat de possibles fractures cranials. L’altra persona que ha resultat ferida a la baralla presenta lesions al rostre, presumptament causades per arma blanca.

El personal del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha proporcionat assistència a les persones ferides a la Rasa i les ha traslladat a centres sanitaris. La Policia Municipal ha iniciat una investigació sobre l’incident que continua oberta.

Per altra banda, només tres hores abans, dos quarts de 4 de la matinada, una baralla entre un grup de joves a la plaça Didó. En aquest cas hi han intervingut els Mossos d’Esquadra que han separat les persones implicades en la disputa. Els agents han detingut un jove de 18 anys per un delicte d’atemptat contra l’autoritat.

Mossos D'esquadra (1)

Aquesta zona d’oci ja  ha tingut problemes de seguretat, sobretot durant els caps de setmana. Per aquest motiu s’hi ha incrementat la presència policial.