Una brillant defensa condueix el CN Terrassa a una nova victòria

Rebre només tres gols en un partit de waterpolo és realment difícil. Doncs és el que ha aconseguit el CN Terrassa, amb casquet blanc, en una exhibició defensiva a la piscina del CN Barcelona i que li ha permès sumar els tres punts gràcies als sis gols que ha sumat en atac.

I això que dos dels tres gols, l’equip de Dídac Cobacho els va encaixar en el primer quart, amb dianes de Pol Gomà i Fran Valera. La reacció terrassenca va arribar en els segons vuit minuts, durant els quals va remuntar el marcador. Els gols d’Agustí Pericas, Oriol Rodríguez i Fran Sánchez van servir per marxar al descans amb avantatge.

A la represa el CN Barcelona va empatar a tres, però aquest seria l’últim gol dels cenebistes. La solidesa defensiva del Terrassa i un parcial de 0 a 3 firmat per Sergi Mora i Bernat Sanahuja per partida doble, van certificar el triomf egarenc. La victòria manté l’equip de Dídac Cobacho en el segon lloc de la classificació, amb un punt d’avantatge respecte el CN Sabadell.

CN Terrassa i CN Barcelona es tornaran a veure les cares divendres, en la primera eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei que es disputarà a Tenerife. El partit començarà a les 15,30h.