Una càmera intel·ligent transmetrà els partits de l’Handbol Terrassa a Can Jofresa

Qui no pugui anar al Pavelló de Can Jofresa aquest dissabte a les 17:35, podrà veure el partit entre l’Handbol Terrassa Ventfilter i el Palautordera en directe i per internet. Serà el primer que transmetrà, en streaming, aquesta nova càmera intel·ligent, instal·lada per l’Ajuntament de Terrassa i gestionada per l’UFEC, la Unió de Federacions Esportives Catalanes. El dispositiu funciona de manera autònoma i es capaç de seguir el desenvolupament de les jugades i analitzar-les. És per això que també servirà com una eina de treball per als 34 tècnics del club.

Aquesta és la cinquena càmera d’aquest tipus que hi ha a Terrassa, després de les instal·lades als quatre clubs d’hoquei. És el municipi de Catalunya on n’hi ha més.

L’Handbol Terrassa transmetrà tots els partits jugats a casa pels seus 17 equips a través de la plataforma EsportPlus.tv, que té per objectiu crear un canal català de l’esport.

El registre a EsportPlus.tv és, de moment, gratuït. A partir del mes de gener valdrà 29 euros la temporada per als federats i 59 per als no federats.