Una ciutat actualitzada, amb orgull i complicitats arreu, prioritats del govern per als propers 4 anys

Tres mesos després que Tot per Terrassa, Esquerra i Junts signessin el pacte de govern el segon tripartit del període recent dibuixa cap on vol dur la ciutat els propers quatre anys.

Després d’un mandat atípic marcat per la pandèmia, la voluntat del nou govern municipal passa per posar la ciutat al dia, enfortir el diàleg i les aliances amb altres agents i administracions i construir un nou orgull de ciutat.

Les propostes pel quadrienni 2023-2027, que s’han presentat a l’amfiteatre del Parc de Sant Jordi, estan agrupades en set eixos: espai públic, promoció econòmica, transformació de l’administració local, projecció de la ciutat, atenció social, feminisme i cooperació amb les altres administracions.

El Parc de la República, l’aparcament del Portal de Sant Roc, repensar el projecte de la Porta Sud i 120 milions per la millora de carrers i d’equipaments municipals seran algunes de les actuacions prioritàries.

L’executiu fa autocrítica per haver presentat el programa de govern més enllà dels cent primers dies i de no tenir encara enllestit el Pla d’Inversions com s’havia compromès. Ho atribueixen a la complexitat de posar en comú els programes de tres formacions polítiques, cadascuna amb les seves prioritats.

En les properes setmanes el programa de govern es donarà a conèixer a la ciutadania i s’organitzarà una Audiència Pública oberta a la participació ciutadana.