Una comissaria mixta dels Mossos i la Policia Municipal als antics jutjats

Per primera vegada en 15 anys s’han obert les portes de l’antic edifici dels jutjats de Terrassa, a la Rambla. Un immoble en desús des del 2009 i que ha passat per diferents departaments amb diversos projectes.

La primera planta acollirà una comissaria mixta dels Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal. 500 metres quadrats cèntrics que donaran servei de proximitat i més sensació de seguretat a la ciutadania.

La resta de l’immoble, d’uns 4.200 metres quadrats repartits en 5 plantes i un soterrani, també formarà part del departament d’interior i acollirà altres serveis encara per determinar al pla funcional. L’única cosa confirmada és que també hi haurà una Oficina d’Atenció Ciutadana.

​Aquesta comissaria mixta es nodrirà de futurs agents dels dos cossos de seguretat a mesura que es graduïn les promocions. Per exemple, cada any s’incorporen 800 Mossos d’Esquadra (1.500 en 15 mesos) i els 270 agents municipals actuals s’incrementaran amb 38 més abans de finals d’any.

D’aquesta manera, la nova comissaria ve a sumar, a complementar i no substituirà cap servei. És a dir, la Policia Municipal mantindrà la seva a les Glòries Catalanes i els Mossos l’ABP de la carretera de Matadepera.

Encara no hi ha calendari ni pressupost però la rehabilitació s’haurà de fer per fases.

La visita del conseller ha començat al Parc de Bombers. Ballart i Elena han avançat que en els propers dies s’ha de publicar la licitació de les obres d’ampliació. Els treballs podrien iniciar-se aquest mateix setembre.

Comissaria mixta de Mossos i Policia Municipal als antics jutjats Comissaria mixta de Mossos i Policia Municipal als antics jutjats Comissaria mixta de Mossos i Policia Municipal als antics jutjats Comissaria mixta de Mossos i Policia Municipal als antics jutjats

Comissaria mixta de Mossos i Policia Municipal als antics jutjats

Comissaria mixta de Mossos i Policia Municipal als antics jutjats