Una cursa d’obstacles i els premis dels jocs esportius escolars, novetats de la 2a Fira de l’Esport

La Fira de l’Esport de Terrassa arriba aquest dissabte a la 2a edició amb algunes novetats i amb la voluntat de consolidar-se. Destaca la inclusió de l’Egara Non Run, la primera cursa d’obstacles de la ciutat, en la programació d’activitats.

Està organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa i adaptada a tots els nivells, edats i categories. Des d’infants a veterans o participant en família, els corredors sortejaran bancs de sorra, estancs d’aigua o s’enfilaran per cordes. Les distàncies van dels 1.500 als 3.800 metres. La proposta es planteja de forma totalment lúdica, sense cronòmetre i s’espera superar els 500 participants.

El Consell Esportiu també farà la festa de final de curs i l’entrega de premis dels Jocs Esportius Escolars 2018-2019, cap a la una del migdia.

La Fira de l’Esport se celebra al carrer d’Icària, al Roc Blanc, però té vocació de ciutat. És una iniciativa de les regidories d’esports i comerç, del Consell Esportiu i de l’Associació de Comerciants. Vol fomentar un estil de vida saludable, dinamitzar el comerç, teixir barri i fer ciutat.

Gairebé una trentena d’entitats esportives d’arreu de la ciutat (més del doble de l’any passat) hi participaran fent demostracions de diferents disciplines. La jornada també acull una mostra de comerç, amb la presència d’una dotzena d’establiments.

Més informació i inscripcions a www.terrassa.cat/fira-de-lesport