Residus

Una delegació de Santo Domingo visita el Consorci Residus Vallès

El Consorci Residus Vallès acull una delegació d’electes de Santo Domingo interessats en conèixer el funcionament del Centre de Tractament de Residus. Aquest dilluns, una delegació de càrrecs electes de diferents municipis de Santo Domingo ha visitat el Centre de Tractament de Residus del Vallès Occidental per tal de conèixer el seu funcionament.

Els ha rebut el president del Consorci Residus Vallès, Nil López, qui els ha pogut explicar el funcionament de la planta així com també els diferents models de recollida de residus que existeixen entre els municipis de la comarca. La delegació de Santo Domingo ha estat encapçalada per Robert Ramón Arias Fernández, president de l’ASODORE (Asociación de Regidores de la República Dominicana). Hi han assistit regidors dels municipis de Santo Domingo Este, Barahona i San Luís.

Durant la seva visita al Consorci del Vallès han fet un recorregut per la instal·lació per conèixer els diferents processos de tractament. També han mostrat molt interès en el Projecte PIRS del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, centrat en millorar el percentatge de recollides selectives als municipis més petits.