Una dona de 88 anys mor en un incendi al carrer Transversal dissabte a la matinada

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dissabte en un incendi d’habitatge a Terrassa on una dona de 88 anys ha perdut la vida. L’avís ha arribat a les 05.40h de la matinada, i informava d’un foc a l’interior d’un pis ubicat a un àtic dúplex del carrer Transversal, 49. Immediatament s’hi han desplaçat 7 dotacions dels Bombers, que en arribar han vist que el foc estava força desenvolupat i afectava diverses peces de l’habitatge.

Els Bombers de la Generalitat han pogut sufocar l’incendi a les 06.22 hores. El foc, les causes del qual encara no s’han començat a investigar, ha afectat totalment una habitació i un passadís.

A l’interior de l’habitatge hi havia dues persones més, que han resultat intoxicades per inhalació de fum i han hagut de ser evacuades a Mútua de Terrassa pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha enviat dues unitats. Es tracta d’un home de 65 anys i d’un noi de 17. En aquests moments, l’incendi està totalment extingit i els Bombers ja s’han retirat del lloc.

Com a mesura preventiva, ha calgut evacuar les 27 persones que hi havia en aquells moments a la resta de l’edifici, una construcció de planta baixa més 4 pisos (dos habitatges per banda) i l’àtic dúplex.

Font de les fotografies: Bombers de la Generalitat