Una dotzena de grups d’alumnes d’ESO de l’INS Escola Feixes participen al Rock’in

El Teatre Alegria acollia el passat divendres la quarta edició del Rock’in en què participava l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE). Un concert on actuaven diversos combos musicals formats per alumnat de 2n, 3r i 4t d’ESO de l’Institut Escola Feixes de Terrassa.

El Rock’in és un projecte per a la pràctica musical per a centres educatius de secundària que dura tot el curs escolar. Es fa en l’horari lectiu de música del centre i a tots els cursos que fan música.

Aquest projecte pilot està dissenyat per les Cases de la Música, i està coordinat en xarxa amb altres 22 instituts de Catalunya on també s’ha dut a terme. Es tracta d’un projecte pedagògic innovador que té com a objectiu transformar l’ensenyament musical als instituts de secundària catalans.

En el cas de Terrassa, el Rock’in ha tingut lloc a l’Institut Jaume Cabré. Una professora de la Cooperativa Rock’in ha exercit com a suport extern, acompanyant el treball individual d’instruments i dels diferents combos. Per posar punt i final al treball que els alumnes han realitzat durant tot l’any, s’ha fet la mostra de final de curs dels combos de Rock’in de l’Institut Jaumé Cabré on hi ha participat més de 12 grups d’alumnes.