Cn Terrassa Natació Adaptada

Una dotzena de medalles per al CN Terrassa al Campionat d’Espanya de Natació Adaptada

Aquest passat cap de setmana Madrid va acollir la millor natació adaptada per disputar el Campionat d’Espanya de Natació Adaptada per Comunitats Autònomes. Catalunya es va proclamar  guanyadora amb un total de 947 punts i més de 40 medalles, dotze d’elles assolides pels quatre nedadors del CN Terrassa.

Sarai Gascón va penjar-se un total de sis medalles. Es va penjar l’or als 100 metres papallona, la plata als 100 braça i el bronze als 50 i 100 metres lliures. A més, Gascón va ajudar a que Catalunya pugés al graó més alt del podi al relleu del 4×100 estils i 4×100 lliures.

Àlex Villarejo també va completar un gran campionat. Va penjar-se el bronze als 100 metres braça i als 100 esquena i va col·laborar en la victòria en el 4×100 lliures. Pau González va finalitzar desè als 100 metres braça i Judith Pérez va acabar onzena als 200 estils i va penjar-se la medalla d’or en el 4×100 estils. A més, Jordi Bosch va estar convocat com a entrenador per la Federació d’Esport Adaptat per a Persones amb Discapacitat Física.