Una enquesta permet a les famílies participar en el Pla Local de la Infància i l’Adolescència

Des d’aquesta setmana i fins a mitjans d’abril, les famílies amb infants i adolescents de 0 a 16 anys poden participar al Pla Local de la Infància i l’Adolescència de Terrassa contestant a una enquesta a https://participa.terrassa.cat/processes/plia.

A través d’aquest qüestionari, l’ajuntament vol recollir informació útil sobre les més de 40.000 persones menors de 17 anys que viuen a la ciutat. Amb aquest objectiu també s’han preparat enquestes adreçades a una mostra representativa d’infants i adolescents i als membres del Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència. Finalment, els mesos d’abril i maig es faran tallers participatius amb escoles, entitats de lleure, professionalsque treballen amb infants i adolescents i altres agents.

Per animar les famílies a participar a les enquestes, el consistori durà a terme diferents accions en xarxes socials i ha elaborat també un breu vídeo, que es pot veure al canal de Youtube Municipal.

El Pla Local de la Infància i l’Adolescència de Terrassa ha de ser el document que permetrà coordinar i promoure les polítiques i actuacions municipals envers aquest sector de la població, i estructurar les accions i els programes de forma transversal. Serà el pas previ per iniciar el procés de reconeixement de Terrassa com a Ciutat Amiga de la Infància, una distinció que atorga la UNICEF.