Una exposició a Les Arenes busca recaptar fons per als Amics d’En Ferran

Fins al 6 de març el Centre Social Les Arenes acull l’exposició «Pintura per Sam Sam» de l’artista terrassenc Joan Sala. La mostra, inaugurada aquest dimecres, busca recaptar fons amb la venda de les 24 obres cedides per l’artista vinculat als Amics de les Arts. Amics d’En Ferran és una entitat solidària nascuda a Les Arenes que dóna suport a la tasca del professor i pedagog Ferran Sans que, des de fa més de 30 anys, es dedica a l’ensenyament al barri de Sam Sam, de Dakar, al Senegal.

La mostra consta de 24 paisatges amb pobles i ciutats d’arreu de Catalunya, algunes de les quals presentades en concursos de pintura ràpida. A banda de l’exposició, l’ONG Amics d’en Ferran organitza diferents activitats per a les escoles del barri del Senegal per afavorir l’educació de nens, joves i dones en un projecte que Ferran Sans impulsa des dels anys 90.

Després de dos anys de pandèmia, l’entitat es planteja recuperar aquest estiu el popular Sam Sam Festival de grups musicals. La mostra estarà oberta cada dia de 5 a 7 de la tarda al Centre Social les Arenes, fins al 6 de març.