Una exposició a Mútua commemora el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme

Aquest dimarts 2 d’abril, Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, Mútua Terrassa obre l’exposició ‘La perspectiva de la família des de l’autisme’. La mostra promoguda per la Unitat de Dia de Transtorns de l’Aspectre Autista, TEA, i desenvolupada pels seus pacients.

Una mostra oberta al públic a l’edifici docent del carrer Sant Antoni amb divuit fotografies per apropar aquest tipus de transtorn a la ciutadania. La mostra que romandrà instal·lada fins el dia 12, rebrà una visita guiada exclusiva per a les famílies amb pacients a les unitats TEA.

Paralel·lament i també per commemorar el Dia de Conscienciació sobre l’Autisme, Mútua Terrassa organitza un seguit d’activitats sobre la malaltia. Les propostes s’han preparat des de la Unitat d’Hospitalització i Centre de Dia de la Fundació Assistencial. Es compta també amb lacol·laboració amb la Taula de Salut Mental de l’Ajuntament de Terrassa.

Així, a través de les xarxes socials s’està difonen un vídeo fet en col·laboració amb la Biblioteca del Districte 3, que mostra com aquest equipament s’ha adaptat als pictogrames per a persones amb autisme i capacitats diverses. Per aquest dijous el psicopedagog de la Unitat TEA de Mútua Víctor Ade, entre d’altres ponents, participarà de la taula rodona sobre ‘relacions afectives i autisme’, acte central del Dia Mundial, impulsat per la Taula de Salut Mental municipal.

Autisme