Una exposició celebra els 165 anys de l’arribada del tren a Terrassa i els 40 del Club Ferroviari

Aquest dimarts fa 165 anys que va arribar el primer tren a Terrassa. Un esdeveniment que va ser clau per al desenvolupament de la ciutat, que en aquell moment tenia poc més de 4.000 habitants, i que va significar una empenta per la seva industrialització.

Un aniversari rodó que també coincideix amb el 40è aniversari del Club Ferroviari de Terrassa, que ho ha volgut celebrar amb una exposició que, per les circumstàncies actuals, haurà de ser virtual. La mostra, amb imatges inèdites, es pot veure des d’aquest dilluns a les xarxes socials.

Dissabte, el club va fer d’amfitrió de l’assemblea anual de la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril, que s’havia de celebrar al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica, però que per les restriccions sanitàries s’ha hagut de fer en format virtual.

El Club Ferroviari, que a principis de març va tornar a arrencar el trenet de Vallparadís, està en bon estat de forma, amb uns 150 socis. Les activitats del 40è aniversari continuaran al llarg de tot l’any, però sobretot després de l’estiu, a l’espera que la situació sanitària millori.