Una exposició convida a reflexionar sobre un món més divers, tolerant i inclusiu

Lemes com “tots som iguals” o “les diferències ens fan ser nosaltres” acompanyen l’exposició “Conviure en un món de diferències”. Es tracta d’una mostra formada per il·lustracions realitzades per un grup de  nens i nenes, persones amb discapacitat intel·lectual i gent gran, i que convida a reflexionar sobre com construir un món més divers, tolerant i inclusiu.

Més de dos-cents nens i nenes d’escoles de Terrassa han dibuixat banderes abstractes amb elements basats en la tolerància, la diversitat i la pau, i han pensat frases que simbolitzen la societat on voldrien viure.

 Les il·lustracions sorgeixen de l’activitat educativa “Conviure en un món de diferències”, impulsada al gener de l’any passat per Fupar, el Casal Municipal de Gent Gran Anna Murià i l’Oficina de Capacitats Diverses de l’Ajuntament de Terrassa, que promou valors com el respecte, la tolerància o l’acceptació, i que aporta una visió positiva envers l’envelliment i diversitat funcional.

L’acte d’inauguració, que ha tenir lloc aquest dijous al Casal de Gent Gran de ca n’Anglada, ha comptat amb la presència del Subdirector General d’Equipaments Cívics i Activitats de la Generalitat, Francesc Molina, i la regidora de Gent Gran i Salut de l’Ajuntament de Terrassa, Mónica Polo.

 L’exposició es podrà visitar fins al 26 de juny als següents  punts de la ciutat:

  • Casal de Gent Gran Ca n’Anglada, del 7 al 28 d’octubre (C/ Sant Tomàs, 2).
  • Casal Cívic Terrassa Centre, del 28 d’octubre al 18 de novembre (C/ Wagner, 2).
  • Casal Cívic Terrassa Ca n’Aurell, del 18 de novembre al 9 de desembre (C/ Nicolau Talló, 191).
  • Casal de Gent Gran Sant Pere Nord, del 27 de gener al 17 de febrer (Rbla. de Francesc Macià, 257).
  • Claustre del Convent de Sant Francesc, del 17 de febrer al 10 de juny
  • Casal de Gent Gran Anna Murià, 10 juny al 26 de juny (Carrer de Sant Ildefons, 8).