Una exposició i una actuació a la BCT marquen l’inici del Festival de Flamenc de Terrassa

Arrenca la segona edició del Festival de Flamenc de Terrassa que fins al 23 d’octubre portarà a la ciutat poesia, tallers, xerrades i les millors actuacions de flamenc. L’actuació dels cantaors Ana Lorenzo i El More, el guitarrista José Ponce i la bailaora Maria del Mar Cobos, aquest dilluns al vespre a la Biblioteca Central, ha estat el tret de sortida per a la inauguració de l’exposició fotogràfica «Sentimiento Flamenco».

Una mostra que signen els fotògrafs Lluís Clotet, José Rodríguez Urbano i Agustín Bertol. L’exposició recull les millors instantànies dels moments més expressius de les celebrades actuacions de flamenc. L’acte d’inauguració va anar a càrrec dels representants de la Coordinadora d’Entitats Andaluses i de l’Associació Flamencología Terrassa, que organitzen el certamen.

Totes les activitats del Festival de Flamenc són gratuïtes a excepció de la gala principal que es farà el dia 22 al Teatre Alegria. Un festival que busca satisfer als entesos i atraure nous públics. El Festival de Flamenc busca consolidar-se en aquesta segona edició i es clourà el 23 d’octubre amb una masterclass de fandangos i bulerías a la seu de Flamencología.

festival flamenc 1