Una exposició mostra els guanyadors de la 19a edició del Concurs de Punts de Llibre

Una exposició a la Sala Infantil de la Biblioteca Central mostra més de 300 punts de llibre elaborats per uns 7.000 joves, de 27 centres educatius de Terrassa. Aquest és el resultat de la 19 ena edició del Concurs de Punts de Llibre que organitza el Servei d’Educació de l’Ajuntament. Aquest dimecres la BCT ha acollit l’acte d’entrega dels sis premis distribuïts en dues categories.

En la categoria infantil i cicle inicial de Primària el guanyador ha estat Ithan Martínez, alumne de l’Escola Municipal Fàtima. La segona classificada ha estat Ashley Sobrina del col•legi Lumen i la tercera Helena Romero del centre d’ensenyament Sala i Badrinas. En la categoria de cicle superior i d’Ensenyament Secundari, la Sara El Bakali de l’escola Crespinell, ha estat la guanyadora. En segon lloc ha quedat l’Aina Zarco també del Sala i Badrinas i la tercera guardonada ha estat Yasmin Belhaima del Roc Alabern.

Malgrat les noves tecnologies actuals, l’alcalde ha augurat un futur esperançador per la lectura. El concurs que potencia les habilitats en les arts plàstiques és un premi consolidat per la seva participació creixent en cada edició. Ara les més de 300 petites obres d’art seleccionades, es poden veure en una mostra a la Biblioteca Central.