Una família de Matadepera crea un canal de Youtube infantil per aprendre anglès des de casa

La situació de confinament actual fa que moltes famílies amb fills petits hagin d’estar cercant fórmules d’entreteniment de manera constant. La necessitat de mantenir la mainada distreta, passant el temps d’una forma profitosa, ha derivat en moltes idees originals, algunes plenes de creativitat.

Un exemple el trobem en aquesta família de Matadepera. Són la Becca i el Xavi, una professora nativa de llengua anglesa i un formador de creixement personal amb nocions de vídeos en xarxa. Junts s’han proposat compartir les sessions formatives que imparteixen als seus dos fills, de 3 i 8 anys, i per això han creat un Canal de Youtube. Es diu Becca’s English Book Club & More i la seva finalitat és ensenyar aquest idioma de manera lúdica, a través de llibres i cançons.

De moment, amb només dos dies, el canal ja suma prop d’un centenar de subscriptors. L’objectiu dels seus creadors és afegir tres vídeos nous cada dia. D’aquesta manera ofereixen un passatemps educatiu, amb un format d’entreteniment pensat inicialment per a infants de 0 a 8 anys, tot i que tenen previst ampliar la franja fins als 12 anys en properes entregues. Sens dubte, una molt bona manera d’aprofitar el temps i aprendre anglès en família.