“Una funció de nassos”, la campanya solidària dels Pallapupas, al Teatre Alegria

Els Pallapupas han portat aquest dissabte al Teatre Alegria de Terrassa la campanya “Aquesta serà una funció de nassos”, per conscienciar sobre la tasca que fan els pallassos d’hospital per a fer l’estada més fàcil als pacients i als seus familiars.

La veterana ONG, que porta somriures als infants i joves ingressats als hospitals, ha volgut col·laborar aquest any amb desenes de teatres de Catalunya, estrenant la campanya de sensibilització “Riure per curar”, tant a través de les xarxes socials com insitu, per conscienciar amb una peça d’àudio de les sensacions que es viuen en un hospital i de com l’humor i les rialles rebaixen la por i l’ansietat.

El “dia de nassos”, que se celebra fa 12 anys, s’acostuma a fer a parcs temàtics i espais d’oci, però aquest cop s’ha adaptat a la pandèmia i la campanya s’ha fet a una cinquantena de teatres de tot Catalunya.

La campanya ha coincidit amb la representació de “A Nation is Born in Me”, una peça intensa i delirant de Søren Evinson que reflexiona sobre els moviments nacionalistes i identitaris a partir de la interacció amb el públic. L’obra, que es va estrenar al Terrassa Noves Tendències del 2018, ha tornat a la ciutat després de voltar per bona part d’Europa.