Lucha Mercutio Y Tebaldo

Una gran producció de ‘Romeo i Julieta’ s’estrena aquest cap de setmana al FACT

Aquest cap de setmana arriba en doble sessió a la Factoria Cultural de Terrassa, el clàssic de William Shakespeare que explica la història d’amor més prohibida, Romeu i Julieta. Tretze actors donen vida a les històries d’amor i enfrontaments de la literatura clàssica més representada, en un gran muntatge en format musical. Una obra que, l’amor de banda, també parla de la força de l’amistat, de l’odi i de la venjança.

La productora Theatre Propertis s’endinsa en aquesta nova aventura després de l’èxit de Full Monty, també representada al Factoria, amb una sorprenent posada en escena. Tot amb una espectacular escenografia i acurat vestuari per una recreacio més fidedigna de l’enfrontament entre els Capuleto i els Montesco a la històrica Verona del segle XIV.

Les muralles, el palau presidencial o el llegendari balcó, amb una il·luminació especial, aconsegueixen reproduir l’atmosfera de l’època en una de les ciutats més màgiques i romàntiques. I tot per mantenir el mite dels amants més cèlebres de la literatura universal. Romeu i Julieta, representada en castellà, es pot veure aquest dissabte i diumenge en sessions de les nou del vespre 21.00, i sis de la tarda 18.00, respectivament.

Las Dos Familias En VeronaMuerte De JulietaLucha Mercutio Y Tebaldo