Una gran promoció d’habitatges substituirà l’antiga fàbrica tèxtil Flotats

Al 2010 tancava definitivament la fàbrica tèxtil Flotats, anys després de deixar les antigues instal·lacions del carrer Colom, davant l’escola d’enginyers per traslladar-se a una nau més petita a Can Petit.

A l’antiga fàbrica dels carrers Colom, Rafael Roig i Rambla de Sant Nebridi, sense activitat des de fa anys, la promotora immobiliària Corp de Barcelona construirà properament una nova promoció d’habitatges de 2, 3 i 4 habitacions i àtics amb terrassa.

L’empresa no ha fet públic encara quants pisos sortiran dels més de 5.000 metres quadrats que deixarà lliures l’enderroc de l’antiga fabrica.

La pàgina web de la promotora sí que informa que serà un edifici de sis plantes amb quatre escales diferents però amb una zona comunitària amb piscina a la coberta.

La promoció inclou locals comercials i, en plantes soterrades,    places d’aparcament i trasters.

Els habitatges, construïts amb criteris d’eficiència energètica,  seran domòtics i amb acabats d’alta qualitat. La distribució serà diàfana per guanyar lluminositat.

La promotora Corp començarà a vendre els habitatges a la tardor. La construcció s’iniciarà quan s’hagin comercialitzat almenys el 40 per cent dels pisos.