Una guia recull una seixantena de recursos d’esport adaptat

37 entitats, clubs, federacions i serveis han participat en l’elaboració de la guia de recursos d’esport adaptat per a persones amb capacitats diverses que ha editat l’Ajuntament.

La guia recull mes de seixanta propostes d’unes trenta modalitats esportives. Els recursos estan classificats en quatre grups segons el perfil dels usuaris: amb discapacitat intel·lectual, amb discapacitat física o paràlisi cerebral, amb diagnòstic de salut mental o amb discapacitat sensorial.

Per cada esport ens diu qui organitza l’activitat, a quin perfil de persona i edat es dirigeix, quan i on es fan els entrenaments, el cost, dades de contacte i altres informacions que puguin ser d’interès. La guia obre la porta a que les persones que tinguin prou autonomia puguin fer esport en clubs ordinaris.

A l’elaboració de la guia hi han participat l’Ajuntament, la Generalitat i la Taula local de Capacitats diverses i accessibilitat.

Aquest recurs s’afegeix a la Guia de recursos de lleure per a persones amb discapacitats diverses, des de l’octubre, amb mes de 70 propostes de lleure inclusiu i especialitzat.