família al Montseny,

Una influencer recorrerà la comarca per difondre la seva oferta turística el cap de setmana

La Laura Baixas, d@entre7maletas redescobrirà el Vallès Occidental aquest cap de setmana, en companyia del Toni i el seu fill Pol. És una de les 9 influencers que recorreran aquest cap de setmana les comarques de Barcelona per difondre la seva oferta turística. A  més, explicaran la seva experiència a Instagram, en una acció impulsada per la Diputació de Barcelona. Cadascun d’ells farà ruta amb la seva família per una comarca (Bages, Baix Llobregat, Berguedà, Maresme, Moianès, Osona, Penedès, Vallès Occidental i Vallès Oriental).

 A aquesta família viatgera de Barcelona, li apassiona explorar el món al costat del seu petit de 6 anys. També gaudeixen fent escapades a prop de casa, excursions per la natura i plans divertits en família. En la seva ruta no faltaran visites a Terrassa, la Masia Freixa, La Seu d’Ègara, les esglésies de Sant Pere o el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

L’objectiu d’aquesta acció és augmentar la notorietat de l’oferta turística de les comarques de Barcelona, especialment entre el públic familiar.