Una Jam Session d’entrada gratuïta i reserva prèvia inicia la Temporada Estable a la Nova Jazz Cava

La Nova Jazz Cava reobre les portes al públic amb la inauguració de la Temporada Estable 2020-2021 aquest dijous, 26 de novembre, amb una Jam Session d’entrada gratuïta i reserva prèvia on line.

L’activitat d’actuacions en directe es va anul·lar el 30 d’octubre. Per tant, la reobertura de l’equipament és ara possible gràcies a la flexibilització per part del Govern de les restriccions al sector cultural.

L’inici de l’activitat musical organitzada per Jazz Terrassa – Club de Jazz d’Amics de les Arts i JM e s’ha retardat pràcticament un mes, però manté el seu format habitual amb Jam Session, tots els dijous, i concerts els divendres i dissabtes. Totes les actuacions se celebraran a l’escenari principal.

L’horari  dels concerts s’ha vist  modificat. Començaran a les 20 h i l’obertura de portes serà 30mn abans, a les 19.30 h. La Nova Jazz Cava tancarà després dels concerts.

Tots els concerts es faran sense pausa i amb un aforament limitat adequat a les directrius de Protecció Civil dictaminades en cada moment.

Es recomana comprar les entrades On Line i els concerts gratuïts requereixen de reserva prèvia al web www.jazzterrassa.org

La possessió de l’entrada implica disposar de seient i servirà com a justificant acreditatiu d’assistència d’activitat cultural per a la mobilitat del públic assistent.

El públic haurà de portar la mascareta posada en tot moment tant per accedir a l’equipament com durant el concert. A més, es garantirà la distancia física entre persones d’acord amb el que indiquen les autoritats sanitàries.

L’organització posarà a l’abast del públic dispensadors de gel hidroalcohòlic i els accessos tant d’entrada com de sortida es faran de manera esglaonada.