Una jornada amb un inici festiu i eufòric, però amb trist desenllaç

Un cop més els aficionats del Terrassa FC han estat al costat de l’equip a la sortida de l’Estadi Olímpic. Unes 300 persones no han deixat de cantar i animar als jugadors i l’staff tècnic, transmetent l’energia necessària per afrontar el partit més important dels últims anys. Fins i tot una caravana de cotxes han acompanyat l’autocar fins a la sortida de la ciutat. Les sensacions eren positives tant per al soci com per als propis familiars.

L’Hospitalet ha estat el primer en arribar al Municipal de Badalona i poc després ho ha fet el Terrassa, un cop més sota fortes mesures de seguretat. No hi ha relaxació possible davant la Covid-19, tot i que els jugadors sí que han pogut esvair-se durant uns minuts sobre la gespa. Mitja hora abans del partit han arribat les autoritats, aquest cop amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno. Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona, ha estat l’amfitrió, conjuntament amb el president de la Federació Catalana, Joan Soteras.

Cadascú ha anat agafant posicions fins que per megafonia han informat de la polèmica pels pantalons. L’Hospitalet s’ha presentat amb uns de color vermell, quan normalment juguen de negre. Un canvi que sembla ser que no va arribar al Terrassa. L’encarregat de material, Pepe Mármol, ha tornat a l’Olímpic a buscar-ne uns altres, endarrerint-se el partit vint minuts. Començava la guerra psicològica i també petites batalles dins el terreny de joc en un partit que s’anava escalfant per moments. Bruno Montoro, l’escollit, s’ha encarregat que la situació no es descontrolés. La xafogor s’ha fet notar ja durant la primera meitat.

El gol dels riberencs ha desestabilitzat per moments al Terrassa. Molist ha mogut banqueta, fent debutar Akito. A la primera el davanter ha forçat un córner i, a la segona que ha tingut, li ha faltat determinació per rematar. Era l’avís del gol d’Arranz, tot i que no s’ha pogut consumar la remuntada. Quart intent fallit, el tercer del mandat d’un Jordi Cuesta tocat, però optimista per a la propera temporada.

Al voltant de la sala de premsa es palpava la tensió entre els dos equips. Una de les veus autoritzades del vestuari terrassista, Fernando Galeano, no s’ha mossegat la llengua a l’hora de criticar les maneres de fer del tècnic de l’Hospi, Jonathan Risueño.

Ja de matinada ha arribat l’expedició del Terrassa. L’espera prop d’un centenar d’aficionats, que han volgut estar en els moments més durs. Les cares dels jugadors ho deien tot i, de nou, Galeano s’ha erigit en portaveu de la plantilla. Tot i les llàgrimes, missatge d’optimisme per iniciar les vacances i dissenyar de nou un projecte que porti al Terrassa a la Segona B.

Comiat als jugadors del Terrassa a la sortida de l’Olímpic

Càntics entre jugadors i aficionats

La sortida de l’autocar s’ha endarrerit durant uns minuts

Jordi Ballart i Miguel Ángel Moreno han presenciat la final

Minut de silenci, en memòria de les víctimes per la Covid-19

Lucas Viña, un dels més tristos de l’expedició

Sergi Arranz no ha pogut reprimir les llàgrimes