Una masterclass dels Kebyart Ensemble abans de l’exclusiu concert de demà a l’Auditori

El famós quartet de saxos Kebyart Ensemble, format pels catalans Pere Méndez, Víctor Serra, Robert Seara i Daniel Miguel, han ofert aquest divendres a la tarda una masterclass als alumnes de l’Escola Municipal de Música. Amb aquest projecte el quartet inicia una línia formativa que continuarà aquest estiu a Tarragona on impartiran el Primer Curs Internacional de Saxòfon.

Per primera vegada a Terrassa els Kebyart Ensemble ofereixen aquest dissabte un exclusiu concert a l’Auditori, amb un programa que explora totes les possibilitats del saxo amb obres de Bach, Schubert, Hass, Françaix i Falla. El projecte Kebyart Ensemble va néixer el 2014 impulsat pel professor del Conservatori Nacho Gascon.

El docent va orientar quatre joves saxofonistes a seguir les passes de formacions tant prestigioses com el Quartet Casals, el Cuarteto Quiroga o l’Artemis Quartet entre molts d’altres músics de renom. Els quatre saxos han estat reconeguts amb prestigiosos premis com “El Primer Palau 2016”, el “Joventuts Musicals de Catalunya” o el de “Música de Cambra Montserrat Alavedra” entre d’altres. També han ofert concerts arreu d’Europa.