Una mostra uneix el feminisme, l’antiracisme i la memòria històrica LGTBIQ

Una mostra al Centre Cultural exposa una trentena d’afroreferents femenins en un recorregut transversal per les principals feminitats negres des del segle XVIII fins a l’actualitat. Es tracta d’una exposició que uneix el feminisme, l’antiracisme i la memòria històrica LGTBIQ. Un projecte de dos artistes que s’han unit en aquest mostra per reivindicar tres lluites compartides que per primera vegada conflueixen en una exposició a Terrassa.

Aquest dimecres a la tarda s’ha inaugurat la mostra organitzada pel Servei de Ciutadania i Convivència amb la seva regidora, Ona Martínez, acompanyada del regidor d’Economia Social, Pep Forn. Dona, mujer woman coincideix amb els actes commemoratius del Dia Mundial de la Dona tot i que per la seva temàtica té un recorregut reivindicatiu més ampli, tal i com han explicat els seus artistes.

Anguiano i Antón són dos artistes polifacètics i activistes que porten les seves respectives trajectòries per separat i que ara han coincidit en aquest original projecte que es podrà veure a la sala 5 del Centre Cultural.