Una nova edició de l’Activa el +60 proposa fins a una quarantena d’activitats per a les persones grans

Arrenca una nova edició del programa “Activa el +60”, que cada any posa a disposició de les persones grans de la ciutat una variada oferta d’activitats culturals, relacionals i saludables. La proposta pretén propiciar la implicació de les persones de més de 60 anys en la vida de la ciutat, a través de la convivència, l’esport i el coneixement.

El programa, impulsat per l’Ajuntament de Terrassa, proposa enguany prop de 40 activitats relacionades majoritàriament amb la cultura i l’esport, que donen resposta a diferents peticions dels usuaris de les darreres edicions. La programació segueix el model de l’any passat i repetirà totes les activitats, arran l’alta demanda que van tenir totes. El programa va arrencar el 9 de gener amb la primera sessió d’activitat física al parc de Vallparadís.

Les activitats s’allargaran fins a final d’any. Entre les propostes més destacades hi ha el cicle de cinema, que arrencarà el 12 de febrer amb Vuelta a casa de mi madre, d’Eric Lavaine. La pel·lícula, com totes les del cicle, es podrà veure al cinema Catalunya a les 17 h. Tampoc faltarà enguany el cicle d’excursions “Viure la Natura”, que enguany programa 10 sortides a partir del 7 de març, el taller “El llibre de la vida”, les activitats relacionades amb la Fira Modernista i el cicle “Art a la ciutat” que enguany inclou vuit propostes i que començarà el 15 de febrer amb la visita a l’exposició de Josep Guinovart al Centre Cultural Terrassa.

Al llarg del 2017, les activitats del programa “Activa el +60” van atreure un total de 1.520 persones. Entre les més exitoses destaca el cicle de cinema (820 participants), que l’any passat va constar de sis pel·lícules i els seus respectius col·loquis; el cicle d’excursions “Viure la natura” (298 participants) o les visites programades a l’Ajuntament, una proposta estrenada l’any passat que va comptar amb 53 participants.