Una nova línia de bus millorarà la connexió amb Can Parellada

Els propers mesos entrarà en servei una nova línia de bus a Terrassa, la L15. El seu recorregut passarà per l’interior de Can Parellada, millorant la connexió amb el barri, complementant la L4, la línia que fins ara hi arribava. D’aquesta manera també s’arribarà millor a l’estació de Ferrocarrils de Les Fonts i la L10 podrà millorar el servei als polígons. L’entrada en servei de la nova L15 dependrà de quan arribi un nou bus que l’Ajuntament ja ha demanat i que s’espera que arribi abans de finals d’any. El cost és de 213.000 euros.

No és l’única novetat del servei d’autobusos aquest any. A l’octubre ha d’entrar en funcionament el nou servei de bus a demanda a Les Martines, l’anomenat L18 FLEX. Funcionarà en tres franges durant el dia: de 8h a 11h , de 13h a 15h i de 18h a 20h, i sota la demanda que es pot fer per via telefònica o aplicació mòbil.

Aquesta tardor també es reforça la línia L13, la que va a Can Gonteres, amb una expedició més.

L’augment de les despeses i el fet que la demanda encara no s’ha recuperat del tot respecte als nivells prepandèmics, fan que l’ajuntament hagi de demanar una modificació de crèdit de gairebé un milió d’euros (977.000€) per quadrar un pressupost per als busos municipals estipulat en 9,2 milions.