Una nova plantació de marihuana al Segle XX seria la causa dels freqüents talls de llum al barri

La Policia Nacional i Policia Municipal han fet aquest dimarts al matí una nova operació contra el cultiu de marihuana i el frau elèctric, en aquesta ocasió al carrer Navas de Tolosa 13, al barri de Segle XX. L’immoble ha quedat precintat pels agents.

Segons informen responsables d’Endesa, que han pogut desconnectar les línies manipulades, aquest seria un dels punts que feien fondre els fusibles i deixaven sense subministrament algunes cases veïnes del barri. La companyia elèctrica ha desconnectat en aquesta operació 69 quilowatts de potència. L’energia defraudada és de 151.110 quilowatts/hora, el que equival a 43 habitatges. Endesa subratlla el risc que suposen aquestes connexions il·legals, tant en temes de seguretat com de la qualitat del servei ja que debiliten la xarxa que està preparada per a una potència determinada.

L’única informació que ha trascendit fins ara ha estat l’escorcoll de l’habitatge i la identificació de dues persones. Encara es desconeix el material confiscat en aquesta operació contra la salut pública.


Marihuana Navas Tolosa (2)

Marihuana Navas Tolosa (1)

Notícies relacionades: