Una nova Qlectiva inunda d’art el Centre de Creació Artística «el Corralito»

Aquest dissabte la vint-i-dosena edició de la Qlectiva ha tornat a inundar d’art el centre de creació “el Corralito”, situat al carrer Leopold. La mostra d’enguany serà una exposició dels i les artistes residents del 2022 i del col·lectiu sabadellenc MASSA que ha comptat amb diverses disciplines artístiques com les plàstiques o les arts escèniques i musicals.

La Qlectiva és un cicle d’exposicions itinerants enfocat a la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, activa des de 2016 i enfocada a donar a conèixer les artistes locals i comarcals amb l’objectiu de fer xarxa artística, apropar l’art a les joves i impulsar la creació i el coneixement dels projectes locals.

Una exposició que ha comptat amb una quinzena d’artistes que han explicat i interpretat algunes de les seves obres a tothom qui ha visitat aquest espai de cinc de la tarda a dotze de la nit. Un acte gratuït i obert a tots els públics sense reserva prèvia que es troba enmig d’una campanya de micromecenatge. Segons ha informat l’organització d’aquesta iniciativa tot el que s’hagi recaptat del servei de barra es destinarà al finançament d’aquesta iniciativa.