Una part del 1r premi de Nadal cau al Vallès

Són moltes les llars, els comerços o els bars que durant aquest matí no han deixat de sentir la coneguda cantarella de la loteria. Com mana la tradició, el 22 de desembre toca està pendent del sorteig extraordinari de Nadal de la loteria nacional. És, sense dubte, el dia més esperat per a un sector que es recupera després de dos anys afectats per la pandèmia.

Les 26 administracions de loteria que hi ha a Terrassa avui esperen poder treure el cava per celebrar algun dels premis. A la ciutat s’han venut aquest any més d’11 milions d’euros en butlletes de loteria, el que suposa que cada habitant s’ha gastat uns 50€ de mitjana.

A primera hora del matí els bombos atzarosos del Teatro Real de Madrid han començat a rodar amb 100.000 boletes dipositades en el seu interior. 100.000 possibles somnis i il·lusionants projectes de vida per a tots aquells que mai perden l’esperança d’acabar sent els agraciats.

A dos quarts de 12h del matí els nens i nenes de San Ildefonso cantaven el número guanyador, el 05490. Un cop més «El Gordo» i la resta de premis han passat de llarg i no han tocat a Terrassa.

Sí que han tingut més sort, en canvi, altres localitats vallesanes com Rubí, amb un dècim del primer premi, o Barberà, amb 5 sèries. El consol de molts és que tenen salut i això és l’important. Pels que no perden la fe, hi haurà properes ocasions, com el sorteig de la Grossa de Cap d’Any o la loteria del Nen, el dia de Reis.