Una persona detinguda per conducció temerària i desobediència a l’autoritat

Una dotació de la Policia Municipal ha observat aquesta matinada, a les 0.50 h, un vehicle que circulava per la carretera d’Olesa, amb dos ocupants al seu interior, a una velocitat anormalment reduïda i fent ziga-zagues.

Els agents han vist com el conductor es saltava diverses senyalitzacions, fet pel qual l’han seguit quan accedia a l’autopista C-58, ordenant-li mitjançant megafonia, llums i sirena que s’aturés, sense que en fes cas. Finalment, un dels vehicles policials s’ha situat davant del turisme per fer-li reduir la velocitat i l’ha aconseguit aturar a l’altura del camí Romeu de Montserrat.

Quan els agents han identificat el conductor, han comprovat que tenia una suspensió temporal del carnet de conduir fins al 2022. També ha estat sotmès a la prova estimativa d’alcoholèmia, amb un resultat positiu de 1,02 mg/l, fet pel qual ha estat
detingut i traslladat a les dependències policials. Allà se li han fet les proves evidencials, amb un resultat de 1,17 mg/l. El conductor ha estat denunciat per delicte contra la seguretat del trànsit per conduir amb el carnet suspès i sota la influència de l’alcohol, per conducció temerària i per desobediència als agents.