Una persona ferida greu per un apunyalament al barri de La Maurina amb dos detinguts

Aquest dijous, a les 20.50 h, la Sala del 092 va rebre una trucada dels Mossos d’Esquadra per demanar la presència d’unitats per un possible apunyalament a la via pública al carrer de Mira-Sol, a l’alçada del carrer de Núria. Al lloc van acudir, en un primer moment, dues patrulles de la Policia Municipal, que van informar que una persona presentava ferides d’arma blanca al tòrax i les cames i estava sagnant. Els agents van intentar controlar l’hemorràgia mentre restaven a l’espera de l’ambulància, que va arribar poc després i va atendre el ferit. També van arribar el sots inspector de guàrdia i una dotació dels Mossos d’Esquadra amb el seu cap de torn. Degut a la gravetat de les ferides, va acudir al lloc una ambulància altament medicalitzada, que va traslladar al ferit a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Els agents van recollir vestigis i dades per a la localització del presumpte autor i efectius de la Policia Municipal i de Mossos d’Esquadra van iniciar una batuda per la zona d’horts propera, a tocar de la riera del Palau.  Hores després, la Sala del 092 va rebre una trucada de la Comissaria de la Policia Nacional que informava que un veí els havia trucat per informar que tenia retinguda una persona que, possiblement, havia apunyalat a una altra persona. Les unitats policials van acudir a la zona d’horts indicada amb més concreció. Quan les patrulles arribaven al lloc indicat, van veure un home que corria per un camí de sorra que els va dir que algú estava agredint al seu germà a la zona boscosa. Els agents van entrar al bosc i van trobar un home colpejant una persona emmanillada. L’home els va dir que la persona que tenia retinguda havia apunyalat al seu germà.

Els agents van detenir a la persona agredida per una temptativa d’homicidi i a l’altra persona per un delicte de detenció il·legal i lesions. Sembla que els implicats ja es coneixien i que el germà de l’agredit havia anat a buscar al presumpte agressor a la zona d’horts. Al mateix temps, familiars del presumpte agressor havia anat també a buscar-lo als horts per tal de convèncer-lo que es lliurés a la Policia, moment en el qual van veure l’escena de l’agressió.

Es va comunicar el fet a Mossos d’Esquadra per tal que s’activés la unitat de policia científica. Tots dos detinguts van ser traslladats a centres hospitalaris per ser atesos. A un d’ells se li van trobar a l’escorcoll una bossa de 5.2 g, presumptament de haixix, i se li van practicar les oportunes diligències.