Ensurt a la planta 14 de Mútua quan un pacient ha obert una finestra i s’ha intentat llançar

https://www.youtube.com/watch?v=FmpjKd_byd0&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fterrassadigital.cat%2F&feature=emb_title

Ensurt a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa aquest migdia. Un pacient hauria obert la finestra amb una pota de la tauleta de nit  d’una de les habitacions de la planta 14 del centre sanitari, on es troben els aguts de psiquiatria, per intentar llançar-se. Finalment el personal sanitari i de seguretat, que ha hagut de trencar el vidre per retenir-lo, ha pogut contenir-lo.

Els fets han passat a quarts d’una del migdia i fins allà s’hi han desplaçat diverses dotacions de Bombers, de la Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra.

 

Els responsables de Mútua diuen que la finestra compleix totes les normatives de seguretat però, malgrat això, la persona ha pogut obrir-la. Els professionals  de Mútua han aconseguit convèncer l’home perquè tornès a entrar a zona segura i tot ha quedat en una temptativa fallida.

Recuperem a continuació l’entrevista que vam fer a la psicòloga del Consorci Sanitari de Terrassa, Cristina Montero, sobre el tabú entorn al suïcidi, la primera causa de mort entre la joventut catalana. Aquí la podeu veure: